tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
DEATH GRIPS POPUNJAVAJU LIPANJ
8.6.2017. , Zagreb
event Događaj

DEATH GRIPS POPUNJAVAJU LIPANJ

15.05.2017.

Eksperimentalni hip hoperi iz Sacramenta, Death Grips, stižu u Tvornicu 8. lipnja.

Jedan od najznačajnijih underground bandova posljednjeg desetljeća na sceni se pojavio 2011. s mixtape izdanjem “Exmilitary”, te prvijencem “Money Store” iduće godine. Od tada traje impresivna karijera banda, koja uključuje mnogobrojna diskografska izdanja, potpisivanje i brzi razlaz s Epic records, nekoliko otkazanih turneja, raspad i ponovno okupljanje, i vjerojatno najimpresivniju listovu fanova u glazbi danas uopće.

Svoje divljenje prema glazbi, stavu i načinu funkcioniranja Death Grips izrazili su između ostalih David Bowie, Bjork, Trent Reznor i Tom Morello, Bjork i Nine Inch Nails zvali su ih i kao predgrupu na svoje turneje, a glumac Robert Pattinson pojavio se u njihovom spotu “Birds”.

Uživo su Death Grips rijetko viđena pojava. Koncerti nerijetko završavaju u potpunom kaosu, a kombinacija punka, hip hopa, noise i industrial glazbe na način kako to rade Death Grips nema konkurencije danas.

Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 100 kuna, a na ulazu će koštati 130 kuna.

Kupi ulaznicu