tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
DOĐI NA OVOGODIŠNJU PRIMATIJADU I OBOGATI SVOJE ZNANJE
6.-10.5.2017. , Poreč
event Događaj

DOĐI NA OVOGODIŠNJU PRIMATIJADU I OBOGATI SVOJE ZNANJE

04.05.2017.

Brojimo još samo dva dana do Primatijade koja se održava u Poreču od 6. do 10. svibnja 2017. godine. Ukoliko još ne znaš, tema ovogodišnje Primatijade je integracija znanosti, IT-a i poduzetništva kako bi bili u toku s tehnološkim novostima u STEM području i prirodoslovnim znanostima. Glavni organizator je PMF, a samo neki od pokrovitelja su Zagrabačka banka, Jambica te Cocta.

Kao što možeš pretpostaviti očekuju te brojna zanimljiva predavanja i radionice, a raspored se dijeli na znanstveni i sportski tako da vjerujemo kako će svatko pronaći nešto zanimljivo za sebe. Svakako te pozivamo da poslušaš predavanje koje će za tebe održati stručnjaci iz Zagrebačke banke na temu "Upravljanje osobnim financijama" (ponedjeljak, 8.5. u 17,00 sati) koji će se potruditi prenijeti ti svoje znanje, a posjetiti ih možeš i na njihovom štandu gdje će te rado dočekati sa svim informacijama koje su ti zanimljive. 

Brine te smještaj?

Smještaj za sudionike je organiziran u apartmanskom naselju Valamar Diamant Residence***, a sva predavanja biti će održana u kongresnim dvoranama Valamar Diamant Hotela ****. Sve dodatne informacije o ovogodišnjoj Primatijadi možeš pronaći na poveznici ispod. 

Primatijada 2017