tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
DOĐI NA SLUŽBENO OTVARANJE STABLA ZNANJA
23.11.2017. , Studentski centar Zagreb
event Događaj

DOĐI NA SLUŽBENO OTVARANJE STABLA ZNANJA

22.11.2017.

Dolaziš li na otvorenje centra za tehnologiju unutar Studentskog centra  “Stablo znanja powered by Vip”? Svrha ovog projekta je pružiti  studentima i mladima uvjete za realizaciju svojih kreativnih potencijala. To je prvi projekt ovog tipa koji su osmislili studenti za studente kako bi mogli slobodno sudjelovati i potpuno besplatno koristiti najnovije tehnologije za učenje i druženje.

Naglasak ovog projekta je na inovativnim IT rješenjima te provedbi društvenih projekata koji će doprinijeti životnom standardu te stvoriti povoljniju poduzetničku i prijateljsku klimu među studentima.

U projekt se uključila i Zagrebačka banka koja je prepoznala potrebe mladih te obogatila prostor za razvijanje poduzetničke klime, timski rad i razvoj okruženja u kojem će svaku zamisao biti moguće pretvoriti u konkretan projekt. Dio prostora „Stabla znanja“ pretvoren je u pravi mali inkubator ideja – Zaba Inkubator. Prostor uređen u popularnom industrijskom stilu podijeljen je u dva dijela - radni prostor koji je varijanta pravog conference room-a potrebnog za razvoj svake poduzetničke ideje dok je drugi dio prostora nalik dnevnom boravku i svojom udobnošću poziva na brainstorming i kreativnost.

Ali to nije sve, jer ti donosimo još iznenađenja! Kako bi otkrio što ti sve ovaj prostor nudi, pozivamo te da zaviriš u Zaba Inkubator te pokušaš pronaći jednu od ukupno 25 Zabinih antistres kockica! Za svaku pronađenu antistres kockicu, Zaba te je odlučila nagraditi poklon paketom. Zato krenite u potragu i sa svojom pronađenom antistres kockicom javite na Zabin štand na Smotri Sveučilišta!

Dovoljno je razloga da već sada rezerviraš 23.11.2017. u 12h za dolazak na otvorenje Stabla znanja! Vidimo se na prvom katu Studentskog centra Sveučilišta u Zagrebu, Savska 25, na otvorenju prvog studentskog tehnološkog centra! Više informacija o događaju možeš pronaći na linku ispod.

Stablo znanja - službeno otvaranje