tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
DOĐI NA SMOTRU SVEUČILIŠTA U ZAGREBU
23.-25.11.2017. , Studentski centar Zagreb
event Događaj

DOĐI NA SMOTRU SVEUČILIŠTA U ZAGREBU

21.11.2017.

Bilo da si maturant, student ili jednostavno želiš podržati ovaj događaj, nemoj propustiti 22. Smotru Sveučilišta u Zagrebu! Smotra Sveučilišta u Zagrebu, već se tradicionalno održava u Studentskom centru Zagreb, a ove godine možeš svratiti na događaj od 23. -25. studenog! To je pravo mjesto na kojemu možeš saznati sve što te zanima o fakultetima, ali i o mogućnostima zapošljavanja, razvoju karijere, međunarodnoj razmjeni, potrebama na tržištu rada, stipendijama te studentskom životu.

Kada se umoriš od svih informacija vezanih uz školovanje, predahnuti možeš u Zaba chill zoni! Upravo tamo možeš dobiti sve informacije vezane uz bankarske usluge te kako ti banka može olakšati užurbani studentski život. Stoga, ako želiš dobiti dodatne informacije o Paketu za mlade, ugovoriti račun i Paket na licu mjesta ili se pak informirati o mogućnostima zaposlenja i studentske prakse u Zabi svakako navrati u Zabinu chill zonu gdje te očekuju i mali pokloni iznenađenja! Više informacija možeš pronaći na Facebook eventu na linku ispod.

Znaš li da možeš osvojiti Zaba poklon paket? Povodom Smotre Sveučilišta u Zagrebu, Zaba je odlučila nagraditi najkreativnije nagradnim natječajem na svojoj službenoj Facebook stranici. Sve što trebaš je u komentar na Facebook objavi o nagradnom natječaju, napisati tri riječi koje te asociraju na otvaranje bankovnog računa selfijem. Tri najkreativnija odgovora, Zaba će nagraditi svojim poklon paketom! Sretno! :)

Smotra Sveučilištu u Zagrebu