tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
DOĐI NA ZABA DAY NA EFST
18.10.2017. , Ekonomski fakultet u Splitu
event Događaj

DOĐI NA ZABA DAY NA EFST

17.10.2017.

Početak školske godine već je iza tebe, prva stipendija samo što nije stigla, a uz predavanja i učenje nije bilo vremena za razmišljanje o otvaranju računa u banci. Ako ti još k tome priče o transakcijskim računima, studentskim karticama ili kreditima zvuče kao znanstvena fantastika rezerviraj 18. listopada od 12 do 14 sati za Zaba Day u svom kalendaru. Zaba Day održat će se u Svečanom amfiteatru Ekonomskog fakulteta u Splitu.

Bankari  Zagrebačke banke održat će radionicu na temu „Financijska pismenost“ gdje ćeš imati priliku ne samo naučiti ili ponoviti osnovne financijske pojmove već naučiti njihovu primjenu u svakodnevnom životu i bolje upoznati proizvode koje je Zaba namijenila mladima – Paket za mlade, Studentski krediti, Mastercard Student kartica.

Super vijest je da će specijalisti HR-a podijelit s tobom svoja iskustva kako napisati dobar životopis, gdje nakon fakulteta, kako napisati molbu za posao , kako se najbolje pripremiti za intervju i sl. 

Osim predavanja i radionica, Zabin tim će rado odgovoriti na sva tvoja pitanja, a nakon predavanja možeš im se obratiti i za indiviualan razgovor.

Zato, dođi na predavanje i saznaj kako upravljati svojim financijama još jednostavnije. Vidimo se! :)