tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
DODIJELJEN ZLATNI INDEKS 2016
event Događaj

DODIJELJEN ZLATNI INDEKS 2016

27.03.2017.

U utorak, 21. ožujka, u Hrvatskom državnom arhivu održana je svečana ceremonija povodom dodjele nagrade „Zlatni indeks 2016“. Za sve one koji ne znaju Zlatni indeks je projekt koji nagrađuje domaća poduzeća koja su pridonosila kvalitetnijem studentskom životu, obrazovanju i stručnom usavršavanju studenta. Poduzeća se prijavljuju sama, a ocjenjuju ih studenti. Glavni cilj ovog projekta je potaktnuti veću pristutnost poduzeća i institucija u studentskom životu kako bi se podigla razina standarda studiranja.

Nagrade je dobilo deset najboljih

Ove godine za Zlatni indeks 2016 prijavilo se 26 malih, srednjih i velikih poduzeća, a dodijeljeno je 10 nagrada u 5 različitih kategorija:

  • Stručne prakse
  • Stipendije
  • Ulaganje u studentske udruge i projekte
  • Stručna potpora i organiziranje projekata
  • Najbolji imidž

Najviše nagrada odnjela je Pliva Hrvatska i to u tri kategorije: stručna praksa, ulaganje u studentske udruge i projekte te najbolji imidž, a Plivu slijede Zagrebačka banka s nagradama u kategoriji stručnih potpora i organiziranja projekata i Rimac automobili s nagradama za stručne prakse i najbolji imidž. Posebnu nagradu dobili su Inchoo i Styria Hrvatska u kategoriji za koju nije bila moguća prijava. Povjerenstvo ih je nagradilo posebnom nagradom za veliki doprinos studentskoj zajednici. Tko kaže da nije dobro biti prijatelj studenata?

DODIJELJEN ZLATNI INDEKS 2016 DODIJELJEN ZLATNI INDEKS 2016 DODIJELJEN ZLATNI INDEKS 2016