tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
DOLAZIŠ LI I TI NA BICIKLIJADU?
18.11.2017. , Studentsko naselje "Stjepan Radić"
event Događaj

DOLAZIŠ LI I TI NA BICIKLIJADU?

06.11.2017.

Znaš li da se 18. studenog 2017. obilježava Međunarodni dan studenata? Upravo povodom tog događaja organizirana je Biciklijada, s početkom u 14:00 sati u Studentskom naselju „Stjepan Radić“.

Pitaš se koji je plan?

Kreće se iz Studentskog naselja „Stjepan Radić“ te se vozi prema Jarunu, a moći ćeš pokazati svoje vještine i vozeći krug oko Jarunskog jezera. Potom ćeš se s ostatkom ekipe vratiti prema Studentskom naselju „Stjepan Radić“ te proći pored doma i otići do Studentskog centra na adresi Savska 25!

Ne brini, tamo će te čekati osvježenje i 10 minuta pauze, ali nakon pauze ćeš se vratiti s ostatkom ekipe u Studentsko naselje „Stjepan Radić“!

Ima li kakav program nakon biciklijade?

Naravno! Nakon dobre rekreacije moći ćeš se zabaviti, jer slijedi izbor miss i mistera Biciklijade, Biciklistička alka, a zatim i pravi biciklistički ručak! Osim toga, Zagrebačka banka je za sve marljive bicikliste pripremila i poklone!

Zvuči odlično, zar ne? Zato obilježi i ti Međunarodni dan studenata zdravim navikama i pridruži nam se na Biciklijadi! :)