tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
DOLAZIŠ LI I TI NA HRVATSKI EKSTREMNI TJEDAN?
Osijek
event Događaj

DOLAZIŠ LI I TI NA HRVATSKI EKSTREMNI TJEDAN?

05.06.2017.

Za samo dva dana počinje Pannonian Challenge, najveći regionalni festival ekstremnog sporta i glazbe, a kao i do sada smješten je nigdje drugdje, nego u Osijeku! Neki od najboljih svjetskih vozača BMX, skate i inline disciplina pokazat će ti svoje znanje i vještine uz pratnju najpoznatijih regionalnih bendova i izvođača. Ekstremna zabava koja počinje u srijedu, a traje do subote je nešto što nikako ne želiš propustiti, jer Pannonian Challenge ove godine slavi svoj osamnaesti rođendan!

Ako poželiš zaplesat čim čuješ imena kao što su S.A.R.S., Let 3, Frenkie, Sassja, Bad Copy, ABOP, Phat Phillie, Bizzo Bodega koji su samo neki od izvođača koji će u ovih nekoliko dana nastupati baš za tebe na Pannonianu, znaš da je to događaj na koji moraš otići, jer će provod bit nezaboravan!

Dnevni sportski dio Pannoniana će proslaviti besplatnim ulaznicama za sve posjetitelje u parku Copacabana, a na proslavi znaš da neće manjkati nekih od najvećih imena regionalne i svjetske ekstremne scene, a kako je Pannonian Challenge postao simbol grada Osijeka znaš da će Osijek slaviti osamnaesti rođendan zajedno s Pannonianom!

„U Osijeku sam kao doma. Jednostavno svim prijateljima i vozačima koji dolaze iz cijelog svijeta želim pokazati sve što imamo i kako se na Pannonianu znamo dobro zabavljati. Vrhunski park, spektakularne vožnje, vrhunski frendovi, zabava i party – to je Pannonian Challenge, čista pozitivna energija“, kaže najbolji hrvatski BMX vozač Marin Ranteš, koji će se boriti za prijestolje na 18. izdanju Pannonian Challengea. 

Zato rezerviraj od 7. do 11. lipnja samo za Osijek i dođi se zabaviti uz sport, glazbu, lijepo vrijeme i veselu ekipu! Više informacija možeš dobiti na linku ispod! 

Dodatne informacije