tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
DOLAZIŠ LI I TI NA JOB FAIR?
17.-.18.5.2017. , FER
event Događaj

DOLAZIŠ LI I TI NA JOB FAIR?

15.05.2017.

Job Fair nije bilo kakav sajam poslova, to je najveći studentki sajam poslova u Hrvatskoj i održava se svake godine u prostorijama FER-a. Ovaj velik događaj donosi priliku poslodavcima da predstave svoje poduzeće i svoj rad studentima kao njihovim potencijalnim budućim zaposlenicima, a studenti imaju priliku istražiti stanje na tržištu rada, upoznati se s poslodavcima, dobiti informacije o poslovima, praksama i stažiranjima koje poslodavci nude. Ove godine samo neka od velikih poduzeća koja će ti se predstaviti su Zagrebačka banka, Google, Rimac automobili i Microsoft! 

Odlična vijest je i to da se poslodavci studentima osim putem štandova, mogu predstaviti i putem polusatne prezentacije u Sivoj vijećnici fakulteta tijekom dva dana sajma. Svoje buduće potencijalne poslodavce možeš upoznati i u neformalnom okruženju na kraju prvog dana sajma, jer te u KSET-u očekuje Loosen up party! :)

Vjerujemo kako ćeš i ti doći na Job Fair, zato klikni na link ispod i provjeri raspored predavanja tvojih budućih potencijalnih poslodavaca!

Job Fair raspored