tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
DOLAZIŠ LI NA VEČER BEŠTIJA?
25.11.2017. , Radiona 69
event Događaj

DOLAZIŠ LI NA VEČER BEŠTIJA?

22.11.2017.

Ako si zaljubljenik u til, lude šešire, dobru glazbu i želiš u tome svemu uživati u ugodnoj atmosferi i ludom prostoru u Radioni 69, znamo da nećeš htjeti propustiti prvi Showroom La Bestia.

Baš tamo ćeš imati priliku uživati u izložbi na kojoj će ti La Bestia ponosno predstaviti svoje nove kreacije. Ali ovo nije obična revija, jer ovo nije niti običan brand. Pitaš se na što točno mislimo? Mislimo na to da ćeš moći isprobati nove kreacije, kombinirati ih, ali i sudjelovati u reviji uz modele.

Kako sudjelovati u reviji?

Dođi obučen u kreacije ovog otkačenog branda i pokaži kako ti kombiniraš njihove kreacije, a oni će ti pružiti tretman ravan zvijezdama, odnosno dobit ćeš kupon od čak 20 % popusta na sljedeću narudžbu njihovog proizvoda. Ipak, nitko neće ostati praznih ruku, jer se ekipa iz La Bestia pobrinula da nam Božić dođe ranije i uljepša dan posjetiteljima i malim darom iznenađenja.

Zato, rezerviraj 25. studeni 2017. od 20 do 23 sata za Večer Beštija i ludu zabavu! Detalje o događaju možeš pronaći na linku ispod!

Večer Beštija