tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
DRUGI SAJAM OBRAZOVANJA U INOZEMSTVU 2019.
9.2.2019. , Zagreb
event Događaj

DRUGI SAJAM OBRAZOVANJA U INOZEMSTVU 2019.

23.01.2019.

Sajam obrazovanja u inozemstvu održat će se u subotu 9. veljače od 11 do 18 sati u Hotelu Palace na Zrinjevcu.

Saznaj sve o školama stranih jezika, upisima u srednju školu, razmjenama, upisima na fakultet te stipendijama i mogućnostima kreditiranja! Na sajmu upoznaj predstavnike škola i od njih izravno saznaj mogućnosti dobivanja stipendija u inozemstvu.

UČENJE STRANIH JEZIKA U INOZEMSTVU

Želiš otvoriti vrata za daljnji napredak u školovanju i karijeri, ali se pritom i ludo zabaviti? Programi učenja jezika u inozemstvu pravi su odabir za tebe! Velika Britanija, SAD, Italija, Francuska, Njemačka, Rusija, Japan samo su neke od zemalja u kojima možeš učiti strane jezike od izvornih govornika.

SREDNJA ŠKOLA U INOZEMSTVU

Stvori uspomene za cijeli život i zaradi srednjoškolsku diplomu koja će ti omogućiti daljnji razvoj u smjeru u kojem poželiš! Ukoliko ipak ne bi proveo cijelo školovanje u inozemstvu, ne brini. Provedi jedno polugodište ili punu godinu u zemlji po izboru te stekni znanje i prijateljstva za cijeli život. Ako ti je želja steći cjelokupno srednjoškolsko obrazovanje u inozemstvu, dođi na sajam i iskoristi pomoć pri odabiru i prijavi u srednje škole u Europi i Sjevernoj Americi.

STUDIJ U INOZEMSTVU

Došlo je vrijeme da doneseš odluku u kojem smjeru se želiš razvijati i poslovno i privatno. Zanima te studij i rad u inozemstvu, no nisi siguran što trebaš učiniti i kome se trebaš obratiti. Dođi na sajam i saznaj sve što te zanima. Ukoliko želiš raditi uz studij, i to je moguće. Saznaj sve o upisu na prestižne fakultete i dobivanju stipendije.

Dodatne informacije

DRUGI SAJAM OBRAZOVANJA U INOZEMSTVU 2019. DRUGI SAJAM OBRAZOVANJA U INOZEMSTVU 2019. DRUGI SAJAM OBRAZOVANJA U INOZEMSTVU 2019.