tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
Drugo izdanje Artikuliranja vraća se u Zagreb
28.4.-8.5.2016. , Trg J.J. Strossmayera
event Događaj

ARTIKULIRANJE SE VRAĆA U ZAGREB

25.04.2016.

Ukoliko ti je dugo čekati zimu i popularno zagrebačko Fuliranje ovog proljeća možeš ponovo uživati u Artikuliranju. Od 28. travnja do 8. svibnja na trgu J.J. Strossmayera održava se Artikuliranje, edukativno-zabavni festival s ciljem afirmacije i približavanja svijeta kulture i umjetnosti građanima i posjetiteljima Zagreba.

Poznati glumci, glazbenici, književnici, spisatelji i mnogi drugi umjetnici  nakratko će nas pustiti u svoj svijet, otkriti šti se krije u njihovim glavama, kako stvaraju, s kojim preprekama se susreću. Neka od imena koja možete očekivati su glumac Zijah Sokolović, modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović, glazbenik Vlatko Stefanovski i spisateljica Tena Štivičić, grafiti artist Miro Petković i radijski voditelj Vojo Šiljak.

Tijekom festivala biti će organizirane razne radionice, igre i mnoge druge kreativne aktivnosti smještene u Kreativnoj zoni, a za ljubitelje dobre hrane biti će otovrena Gastro zona u kojo će bit pripremane razne umjetničke delicije. Biti će tu i koncerata, predstava, radionica za najmlađe i još mnogo zanimljivog sadržaja zato ne propustite ovogodišnje Artikuliranje.