tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
DURAN DURAN NAKON 16 GODINA U ZAGREBU
29.8.2017. , Zagreb
event Događaj

DURAN DURAN NAKON 16 GODINA U ZAGREBU

11.05.2017.

Duran Duran jedan je od onih bendova koji savršeno utjelovljuje pridjev „bezvremenski“. S preko 100 milijuna prodanih albuma jedan su od rijetkih bendova koji je tijekom sva četiri desetljeća postojanja (od 1980ih do 2010ih) uspio ući u US top 20 ljestvicu (i također jedan od rijetkih koji je u tri desetljeća uspio ući u top 10 ljestvicu).

Jednostavno svaki novi album ekipe iz Birminghama privlači nove generacije pop zaljubljenika čiji početak karijere seže u daleku 1982.

U Zagreb stižu na „Paper Gods“ svjetskoj turneji na kojoj osim posljednjeg istoimenog albuma sviraju i megapopularne hitove “Hungry Like A Wolf”, “Rio”, “Wild Boys”, “Come Undone”, “Ordinary World”, “Union Of The Snake”, “The Reflex”, “A View To A Kill”, “Girls On Film”, “Save A Prayer”, “Notorious”...

Nastup na Šalati 29. kolovoza bit će jedini u regiji tako da se osim vjernih hrvatskih fanova očekuje i velik broj gostiju iz susjednih zemalja. Ulaznice su u prodaji već od 210 kuna.

Kupi ulaznicu