tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
EDUCATION USA LL.M – SAJAM
16.11.2018. , Zagreb
event Događaj

EDUCATION USA LL.M – SAJAM

09.11.2018.

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) sa zadovoljstvom najavljuje održavanje trećeg sajma pravnih poslijediplomskih studijskih programa (LL.M) američkih visokoobrazovnih institucija – EducationUSA LL.M sajam. Sajam će se održati u petak16. studenog od 18 do 20 sati u prostorijama hotela Dubrovnik u Zagrebu, u Gajevoj ulici 1. 

Što su LL.M. programi?

Master of Law (LL.M) su jednogodišnji ili dvogodišnji međunarodno priznati poslijediplomski programi prava. Namijenjeni su kandidatima sa završenim studijem prava koji namjeravaju steći dodatna znanja u specijaliziranim područjima prava. Velik broj odvjetničkih društava daje prednost kandidatima sa završenim LL.M programom jer to ukazuje da je kandidat imao priliku razviti vještine za rad na specijaliziranim pravnim situacijama te je osposobljen za rad u međunarodnoj sredini. 

Kome je namijenjen Sajam?

LL.M sajam predstavlja jedinstven obrazovni sajam namijenjen studentima pravnih fakulteta u Hrvatskoj te pravnicima koji imaju želju dalje se usavršavati u međunarodnim okvirima prava. 

Tko su izlagači na Sajmu?

Poslijediplomske međunarodne programe prava i financijsku potporu za studij izložit će 9 renomiranih američkih visokih učilišta koja se ubrajaju među 50 najboljih američkih sveučilišta, poput University of California, Berkeley – School of Law i The George Washington University School of Law, prema poznatom američkom rangiranju sveučilišta U.S. News and World Report.

Što će posjetitelji saznati na Sajmu?

Posjetitelji Sajma imat će priliku saznati informacije o studijskim programima, prijavnim procedurama na izlagačke institucije, troškovima studija i života na LL.M programima u SADu te dostupnoj financijskoj potpori za studij. Osim američkih sveučilišta, na sajmu će predstavnici Instituta za razvoj obrazovanja (IRO), jedinog službenog EducationUSA centra u Hrvatskoj koji djeluje uz potporu U.S. State Departmenta, pružati informacije i savjete o izboru, financijskoj potpori i prijavi za studij u SAD-u. 

Popis svih izlagača na sajmu:

  • University of Southern California Gould School of Law
  • University of California, Berkeley – School of Law
  • Brooklyn Law School
  • Indiana University Maurer School of Law
  • The George Washington University School of Law
  • University of Georgia School of Law
  • University of Nevada, Law Vegas – William S. Boyd School of Law
  • University of San Francisco School of Law
  • Northeastern University – School of Law

Ulaz na sajam je besplatan uz prethodnu online registraciju na linku niže.

Registriraj se