tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ELDER & ANCESTORS @VINTAGE
11.10.2018. , Zagreb
event Događaj

ELDER & ANCESTORS @VINTAGE

29.09.2018.

U četvrtak 11. listopada vraća nam se američki Elder - jedan od najboljih i najzanimljivijih doomy/psych/prog/rock bendova i to dvije godine nakon premijerne svirke upravo na Massive Infection festu 2016. koji se održao u Vintageu. Ovaj put sa sobom dovode i pojačanje – Ancestors – space/doom psych post rock trio iz LA-a.

Nakon što su 2016. promovirali treći album Lore, ove godine se vraćaju promovirati prošlogodišnje izdanje „Reflections of a Floating World“ koje je dobilo jedan bezvremenski zaokret u pristupu glazbi. Upravo to ovaj bend i diže iznad prosjeka. Žive kroz glazbu i to se najbolje vidi sa svakim novim albumom, a frontman benda Nick je i sam izjavio kako su na njihov način rada utjecali bendovi Color Haze i Dungen.

Ancestors su također osnovani 2006. godine i kroz svoju glazbu su odlučili spajati prog i heavy rock te tako dobili glazbu sa atmosferom, tenzijama i sirovim ljudskim emocijama.

Ulaznice potraži u pretprodaji po 55 kuna, odnosno 70 kuna na ulazu.

Facebook event