tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ESC LIFE I MY BUDDY MOOSE NAJAVLJUJU ZAJEDNIČKI KONCERT
2.6.2017. , Zagreb
event Događaj

ESC LIFE I MY BUDDY MOOSE NAJAVLJUJU ZAJEDNIČKI KONCERT

13.04.2017.

Zagrebački ESC Life i riječki My Buddy Moose zajedno će nastupiti u zagrebačkoj Tvornici 2. lipnja. Proteklih nekoliko godina ova dva benda izdvojila su se kvalitetom i pokazala kako i kod nas ima izvođača koji mogu stati uz bok bilo kojem stranom bendu.

ESC Life iza sebe imaju jedan studijski album, „Acsess All Areas“ iz 2015. Odsvirali su brojne koncerte u Hrvatskoj i Europi, odradili turneju kao prateći bend Granta Harta (Husker Du), a trenutno pripremaju drugi studijski album. Neke od novih pjesama već izvode live, a tako će vjerujemo biti i u Tvornici.

My Buddy Moose od 2004. prenose dobre vijesti o hrvatskoj indie sceni. Njihov miks garage rocka, countryja, punka i soula. I oni su veterani po broju odsviranih koncerata u zemlji i inozemstvu, a velikan kojeg su oni pratili na turneji je Chris Eckman (The Walkabouts) koji im je ujedno producirao i treći album. Novi, četvrti, album izlazi uskoro, a već je najavljen s nekoliko singlova.

Ulaznice potraži u pretprodaji po 30 kuna, a na dan koncerta po 40 kuna.

Kupi ulaznicu