tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
FACEBOOK KNEW HOW TO REACT (JS)
15.3.2018. , Zagreb
event Događaj

FACEBOOK KNEW HOW TO REACT (JS)

12.03.2018.

Direktno iz Facebookovih odaja dolazi nam React (JS), jedna od najzastupljenijih tehnologija za razvoj modernih web klijenata.

Ona omogućava web developerima jednostavan razvoj složenih i interaktivnih web aplikacija. Sa svega par jednostavnih koncepata, biblioteka ruši tradicionalne MVC okvire i uvodi novu paradigmu koja je pokorila i najsloženije scenarije Facebooka. React je "easy to learn", ali izuzetno "hard to master".

Predavanje će održati Petar Kovačević iz tvrtke Axilis, jedne od najbrže rastućih tehnoloških tvrtki u regiji. Zagrebački je proizvođač softvera pronašao novi recept za širenje na najveća svjetska tržišta za informatičke kompanije na svijetu te ujedno tržišta od kojeg velika očekivanja imaju vodeći domaći proizvođači softvera.

Dođi na radionicu 15. ožujka na FER u 18h, dvorana A-202, te i iz prve ruke saznaj što ti sve treba za ozbiljan početak.

Facebook event