tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
FACEBOOKOVI INŽINJERI STIŽU NA FER
23.10.2018. , Zagreb
event Događaj

FACEBOOKOVI INŽINJERI STIŽU NA FER

22.10.2018.

Znaš li što u Facebooku rade production i software inženjeri? Kako je raditi u Facebooku? Kako proći intervju i testiranje? Tim iz Facebooka dolazi na FER kako bi ti predstavili posao Production i Software Engineera, opisali kako izgleda proces zapošljavanja u Facebooku i kako dobro proći tehnički intervju. Predavanje će se održati 23. listopada. od 17 sati na FER-u.

U utorak, u Sivoj vijećnici na FER-u, Facebookovci Nikola Đipanov i Luka Steric će održati predavanje o production engineeringu, ispričati što se radi na poziciji software engineera i dati savjete kao postići dobre rezultate na tehničkom intervjuu. Uz to moći ćete čuti više detalja o selekcijskom procesu u Facebooku i otvorenim pozicijama za prakse i poslove u 2019. godini.

Nikola Đipanov je svoje zadnje dvije godine proveo u Facebooku, kao Production Engineer u Dublinu, a prije toga radio je kao računani inženjer u više industrija i kompanija, od malih startupa do velikih telekomunikacijskih kompanija. Zbog učestale izloženosti produkcijskom softveru, razvio je akutnu potrebu za mjerenjem i nadgledanjem – svega!

Luka Steric je Software Engineer u Facebooku. Uredu u Londonu pridružio se 2016. nakon što je diplomirao u Zagrebu. Tijekom studija glavni fokus mu je bio na bioinformatici, posebno na novim generacijama asemblera DNA sekvenci. Prije nego se pridružio Facebooku, odradio je praksu u Genome Institutu u Singapuru i u Međunarodnom monetarnom fondu u Washingtonu. Sada je dio Dumont tima i radi na automatiziranju x-repo testiranja i nadzoru produkata. Kada ne sprječava druge inženjere da potrgaju Facebook, doprinosi Python open source projektima poput Typesheda i Blacka.

Prijave za predavanje moguće se u preko obrasca niže na linku.

Prijavi se