tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
FESTIVAL ŽEDNO UHO STIGAO DO PUNOLJETNOSTI
3.11.2017. , Zagreb
event Događaj

FESTIVAL ŽEDNO UHO STIGAO DO PUNOLJETNOSTI

09.09.2017.

Močvara i Tvornica kulture ugostit će ovogodišnje 18. izdanje Žedno uho festivala.

U periodu od 3. do 9. studenog već su najavljeni Mark Lanegan Band (6. studeni) i Fleet Foxes (9. studeni), a sada je najavljen i treći izvođač, koji otvara festival, a to su britanski electro krautrock genijalci Fujiya & Miyagi.

Fujiya & Miyagi svoj su album prvijenac objavili 2002. kao duo kojeg su činili osnivači gitarist David Best i klavijaturist Steve Lewis, da bi za potrebe turneje kojom su ga promovirali postavu proširili s bas gitarom i bubnjevima. Na svoj prvi hrvatski koncert dolaze kao kvartet u kojem uz Davida Besta na gitarama i vokalu te Steve Lewisa za synthovima, nastupaju bubnjar Ed Chivers te basist Ben Adamo.

Odlična vijest za sve one koji već imaju ulaznice za koncerte Marka Lanegan Banda i Fleet Foxes je ta da uz njihovo predočenje ulaznice za Fujiya & Miyagi mogu dobiti besplatno. Kontingent ovako dostupnih ulaznica je ograničen, a obavijest o početku njihove distribucije uslijedit će početkom sljedećeg tjedna.

Facebook event