tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
FINK U ZAČARANOJ MOČVARI!
12.10.2017. , Zagreb
event Događaj

FINK U ZAČARANOJ MOČVARI!

10.10.2017.

U četvrtak, 12. listopada, Fin Greenall, poznatiji kao Fink, vraća se u Zagreb i u sklopu Začarane Močvare promovirat će novi studijski album "Resurgam", koji je nedavno objavljen.

Njego prošli nastup u Močvari obilježila je velika snježna oluja koja je mnoge spriječila da stignu na koncert. Ovaj put tako nešto teško da će se ponoviti tako da ovaj put Finka ne smiješ propustiti.

Fin Greenall, rođeni Englez odrastao u Bristolu, svoju višeslojnu, zanimljivu i sad već bogatu glazbenu karijeru gradi od početka 90-ih godina, vodeći se instinktom i ljubavi prema glazbi, bez ograničenja u žanrovima, koristeći bogato iskustvo stečeno kroz rad u raznim segmentima glazbene industrije. Zadnjih 10 godina Greenall je frontman i duša inspirirajućeg tročlanog benda FINK: Fin Greenall – vokal i akustična gitara, Tim Thornton – bas gitara, Guy Whittaker – bubnjevi.

Cunami emocija i kvaliteta koju nosi glazba Finka leži u snažnom kantautorskom izričaju prepunog iskrenih emocija pretočenog u rock/ blues glazbu nepretencioznih modernih aranžmana. Glazba Finka podjednako će zadovoljiti ljubitelje rock glazbe tradicionalnog kantautorskog izričaja, ali isto tako i mlađe naraštaje koji teže ka nešto modernijim ritmovima i atmosferom.

Ulaznice u pretprodaji potraži po 80 kuna, a na dan koncerta po 100 kuna.

Facebook event