tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
FOLK ROCK VELIKANI FLEET FOXES VRAĆAJU SE U TVORNICU!
9.11.2017. , Zagreb
event Događaj

FOLK ROCK VELIKANI FLEET FOXES VRAĆAJU SE U TVORNICU!

04.04.2017.

Dugih 6 godina čekao se povratak folk rock miljenika iz Seattlea, Fleet Foxes, u zagrebačku Tvornicu.

Datum je 9. studenog, a turneja na kojoj nam stižu promovira njihov posljednji studijski album „Crack-Up“. Ovo će im ujedno biti i jedini koncert u ovom dijelu Europa tako da će ulaznica za ovaj koncert biti itekako tražena.

U međuvremenu dosta se toga dogodilo u bendu – bubnjar Josh Tillmann postao je indie zvijezda Father John Misty, pjevač i gitarist Robin Pecknold je odlučio završiti studij na Columbia University, a promijenili su i izdavača – sa Sub Popa otišli su na Warnerovu podetiketu Nonesuch i pridružili se glazbenicima kao što su Björk, Wilco, Billy Bragg i Conor Oberst.

Ulaznice po promotivnoj cijeni od 150 kuna u prodaju kreću 5.4. u 9:00 sati u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i Rockmarku (Berislavićeva 13), te se po toj cijeni mogu se kupiti do 16.4. ili do isteka zaliha, budući da je broj promotivnih ulaznica ograničen. Nakon tog datuma cijena će im biti 170 kuna, a na samom ulazu, ukoliko ih ostane, koštat će 200 kuna. Ulaznice će također biti dostupne i preko web shopova Rockmarka i Dirty Old Shopa.

Posebna pogodnost očekuje one koji planiraju odlazak u Primošten na 4. SuperUho Festival, a još uvijek nisu nabavili svoje ulaznice. Naime u ovom promotivnom razdoblju, uz kupnju Fleet Foxes ulaznica, ograničen broj festivalskih ulaznica za SuperUho će biti dostupan uz 30 kn popusta, dakle cijena će im u ovom paketu biti 220 kuna.

Kupi ulaznicu