tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
FSec – SIMPOZIJ O INFORMACIJSKOJ SIGURNOSTI
14.-15.9.2016. , Varaždin
event Događaj

FSec – SIMPOZIJ O INFORMACIJSKOJ SIGURNOSTI

12.09.2016.

Najvažnije događanje u području informacijske sigurnosti u Hrvatskoj, simpozij FSec, održat će se po šesti put 14. i 15. rujna u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu.

Na simpoziju kojeg organizira Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu gostovat će najveći stručnjaci iz područja informacijske znanosti u Hrvatskoj uz mnogobrojne ugledne goste. Tako će na okruglom stolu nakon otvaranja o kritičnoj infrastrukturi raspravljati predstavnici Zagrebačke banke, Vipneta, Hrvatske elektroprivrede, Metroneta, Ministarstva obrane, Zavoda za sigurnost informacijskih sustava te Ureda vijeća za nacionalnu sigurnost.

Tijekom dva dana simpozija govoriti će se o temama poput stanja informacijske sigurnosti, promjenama i sigurnosti bankarskog sektora, predstaviti će se brojni proizvod, održati mnogobrojne radionice i natjecanje u rješavanju zadataka etičkog hakiranja.

Detalje o rasporedu događanja i svim sudionicima potraži ovdje.

Fotografija: screenshot fsec.foi.hr