tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
GO PRO IZBACIO SVOJ PRVI DRONE
event Događaj

GO PRO IZBACIO SVOJ PRVI DRONE

21.09.2016.

Nakon niza fantastičnih kamera GoPro je napokon izbacio prvi drone i izgleda da su još jednom obavili fantastičan posao. Pod nazivom Karma ovaj drone, koji je i više od toga, u biti postaje posljednji dio slagalice koji vaš GoPro čini trenutno najpoželjnijom kamerom na svijetu.

Teško je reći što je bolje dizajnirano – drone, grip, kontroler, zaštitna kutija ili ruksak. Sve je podređeno neometanom snimanju i što jednostavnijem rukovanju i transportu. Karma Grip je odličan dodatak s kontrolama kamere koji omogućava lakše ručno snimanje ili učvršćivanje na ruksak.

Karma drone dostupan je od 23. listopada po cijeni od 869,99 €, a kompatibilan je s Hero 4, Hero 5 Black i Hero 5 Session kamerama.

Ako se odlučiš za kupovinu drona prije nego ga vineš u hrvatska nebesa pročitaj ovaj članak kako ne bi ostao zatečen poprilično visokim kaznama za letenje drona bez dozvole.

Fotografije: shop.gopro.com