tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
GOGOL BORDELLO VRAĆAJU SE U HRVATSKU
1.12.2017. , Zagreb
event Događaj

GOGOL BORDELLO VRAĆAJU SE U HRVATSKU

14.07.2017.

Gogol Bordello, omiljeni hrvatski gosti i jedan od najimpresivnijih live bendova današnjice, vraćaju se u Tvornicu kulture 1. prosinca u sklopu „Seekers And Finders“ turneje. Kao specijalni gosti nastupit će njujorška senzacija Lucky Chops koju je naša publika već imala prilike slušati uživo.

Kombinirajući elemente punka i gypsyja s humorom i efektnim, kaotičnim i energičnim scenskim nastupima Gogol Bordello pričaju priču o imigrantima i dijaspori. Vođa benda Eugene Hütz, bježeći od katastrofe u Černobilu, postao je očaran mističnim tonovima gypsy glazbe koja ne pripada mainstreamu, ali s kojom je povezan obiteljskim korijenima. Živeći kao izbjeglica u Europi i sam je iskusio život u kojem ne pripada nigdje prije nego se preselio u SAD gdje osniva bend.

Kao specijalni gosti Gogola nastupit će njujorška brassy funk petorka Lucky Chops koji su u Zagrebu već nastupili pred rasprodanim Boogaloo-om.

Early bird ulaznice po cijeni od 140 kn u prodaju kreću u ponedjeljak, 17. srpnja i ta cijena će se zadržati do 31. kolovoza. Od 1. rujna do 30. studenog za ulaz će trebati izdvojiti 160 kn, a na dan koncerta 180 kn.

Kupi ulaznicu