tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
GRAFFITI NA GRADELE. PETI PUT
28.-30.7.2016. , Brač
event Događaj

GRAFFITI NA GRADELE. PETI PUT

22.07.2016.

Od 28. do 30. srpnja održava se peto izdanje graffiti festivala „Graffiti na gradele“ u Bolu na Braču. Već peto ljeto za redom vrijedni volonteri pretvaraju prostore napuštenog hotela „Bijela kuća“ i bivšu tvornicu ribe u male kreativne oaze koje dočekuju graffitere i glazbenike iz regije, a domaćima donose dah kulture u njihovu sredinu.

Od graffitera će se na Gradelama ove godine pojaviti Anixio, Artez, Artu Ditu, Azram, Casino, Chez 186, Hana, Junk, Lonac, Lunar, Mane Mei, Modul Osam, Nikola Mihajlović, Pimp My Pump, Royal, Sarme, Supernia i Wens, a za glazbeni program zaduženi su Krankšvester, High5, Krešo i Žuvi, Tibor, Vuk Oreb, Blaw:Blaw, Vrh, Toxara i mnogi drugi.

Na Gradele možete letiti izravnim letovima Croatia Airlines iz Zagreba za Brač za već od 330 kuna, a za one koji se drže ceste Autotrans Croatia svakodnevno polazi u 23:30 sa zagrebačkog kolodvora i u Bol stiže ujutro u 7:30 s cijenom povratne karte od 337 kuna. Posebna pogodnost ovog prijevoza jest besplatni prijevoz bicikla!

Ako te sve ovo nije uvjerilo da posjetiš Bol onda ovaj video sigurno hoće: