tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
„GROWTH MINDSET IN DIGITAL ERA“ – PREDAVANJE
9.4.2018. , Zagreb
event Događaj

„GROWTH MINDSET IN DIGITAL ERA“ – PREDAVANJE

07.04.2018.

Oduvijek si znao/la da želiš biti poduzetnik, no ne znaš odakle krenuti i što te sve čeka? Budi bez brige jer upravo ćeš na ovom predavanju dobiti odgovore što te sve čeka na tom putu i kako uz pomoć digitalnih medija ostvariti svoje ciljeve.

Predavanje će održati Tanja Džido, mlada poduzetnica koja svakodnevno motivira, inspirira i potiče mlade dame na ostvarenje karijere iz snova.

A tko je Tanja Džido pitaš se?

Stručnjakinja u području digitalnog marketinga i brendiranja koja 2017. kreće u poduzetništvo te pobjedom na Young Talent Case Study natjecanju osvaja e-Leadership MBA stipendiju Visokog učilišta Algebra.

S ciljem približavanja mogućnosti digitalnih kanala mladim poduzetnicima pokreće vlastiti edukacijski program Digital Wings. No, najpoznatija je upravo po projektu Shhhefica kojeg pokreće suočena s brojnim poslovnim izazovima te odlučuje svojim iskustvom i mrežom poznanika pomoći mladim damama da što uspješnije prođu slične izazove uz savjete i stručno vodstvo. Da bi to ostvarila, okuplja stručnjake iz različitih područja relevantnih za uspješan razvoj u karijeri: od voditelja ljudskih resursa, psihologa, profesora do stručnjaka u području marketinga, brendiranja, prodaje i osobne motivacije, a sve kako bi na jednom mjestu pružila savjete, motivaciju i inspiraciju te omogućila platformu za umrežavanje uspješnih Shhhefica.

Predavanje će se održati 9. travnja u 18 sati u Stablu znanja (SC).

Facebook event