tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
HLADNO PIVO – 30 GODINA U JEDNOJ VEČERI
4.8.2018. , Split
event Događaj

HLADNO PIVO – 30 GODINA U JEDNOJ VEČERI

03.07.2018.

Grupa Hladno pivo priprema 4. kolovoza na tvrđavi Gripe centralnu dalmatinsku proslavu svojih okruglih 30 godina rada. Kompletna povijest benda bit će predstavljena najširim popisom najvećih hitova na najdužem koncertu kojeg će odsvirati u Splitu. Pod otvorenim nebom publiku čeka oko 35 pjesama na nastupu koji će trajati oko 2 i pol sata.

Koncert na tvrđavi Gripe zamišljen je kao kronološka utrka kroz 30 impresivnih godina Hladnog piva. Umjesto dosadašnjeg koncepta „Old School“ i „Greatest Hits“ u Splitu će bend sve samljeti u jedan jedinstveni dugački nastup koji će, dakako, početi najvažnijim pjesmama s kultnog debija „Džinovski“, te nastaviti i finiširati s albumima „G.A.D.“, „Desetka“, „Pobjeda“, „Šamar“ i „Knjiga žalbe“, „Svijet glamura“ i „Dani zatvorenih vrata“. Konkretnije raspisano to znači da će se čuti „Fur immer punk”, „Zimmer frei”, „Trening za umiranje”, „Sarma”, „Politika”, „Šank”, „Pjevajte nešto ljubavno”, „Svijet glamura”, „Teško je ful biti kul”, „Šamar”, „Ezoterija”, „Soundtrack za život”, „Superman”, „Nije sve tako sivo”, „Konobar”, „Samo za taj osjećaj”, „Mojoj majici”, „Fotoaparat”, „Ne volim te”, „Vjeruj u mene”, „Carstvo pasea”, „Ljetni hit”, „Na ovim prostorima”, „Bačkizagre stuhpa šeja”, „Trening za umiranje” i mnoge, mnoge druge.

Ova okrugla i dosta teško dostižna obljetnica podrazumijeva i da će Hladno pivo na tvrđavi okupiti nekoliko generacija fanova, kako onih koji su se zakačili na prvi riff „Pjevajte nešto ljubavno” ili vječnu punk energiju „Fur immer punk”, tako i onih koji kojima povijest s bendom kreće primjerice od hitova sa „Šamara“ ili „Pobjede“. Bez obzira koliko godina bilježe velika rođendanska proslava s Hladnim pivom na omiljenom splitskom otvorenom koncertnom prostoru bit će savršena prilika ponoviti gradivo koje čini antologiju domaće rock scene.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 90 kn, dok će se na dan koncerta za ulaznicu trebati izdvojiti 110 kn. Kupiti se mogu u Dancing Bear dućanu (Dioklecijanova 6, Split), na prodajnim mjestima i webu Eventima te online na stranicama Croatia Ticketsa.

Kupi ulaznicu