tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
HOLI RUN&FEST ZAGREB 2018
12.5.2018. , Zagreb
event Događaj

HOLI RUN&FEST ZAGREB 2018

11.05.2018.

Ove subote 2. svibnja HOLI šarenilo ponovno će zaluditi Zagreb.

HOLI je utrka u kojoj se ne mjeri vrijeme, HOLI je zabava u kojoj prevladavaju sve nijanse holi boja i HOLI je party na kojem svi zajedno plešemo. Uz sve to, očekuje te fantastična ekipa koja će se pobrinuti i za razne druge otkačene sadržaje.

Raspored aktivnosti:

  • Početak okupljanja: 15:00h
  • Početak rolanja i utrke: 17:00h
  • Zabava od 17:00h do 21:00h

Nakon utrke počinje party s odličnim lineupom:

Kosta Radman

Kosta Radman je producent s uspješnim izdanjima u velikim izdavačkim kućama (Kontor Records, Tiger records) i DJ koji već godinama uspješno djeluje na regionalnoj clubbing sceni, a ujedno je i dugogodišnji rezident DJ Papaya kluba, 20. kluba na svijetu po ljestvici Top DJ Mag časopisa.

Antonio

Antonio Pren, resident DJ u Aquarius Beach Club Zrće (#24 klub na svijetu po DJ Magu), resident DJ Supra Travel BIG Spring Break i resident DJ ATP Party Nights u Umagu.

Počevši rano kao 15-godišnjak, ubrzo se pridružio sceni u Hrvatskoj. Od tada nastupao je u najboljim klubovima i festivalima u regiji (ATP Party Nights - Umag; Cirkus Club - Ljubljana, Slovenija; Opera Multimedia Club - Zagreb; Sea Star Festival - Umag, Soundlovers Festival 2016 - Zrenjanin, Srbija; BSH New Year - Mestrovićev Paviljon, Zagreb, itd.). Sve to odvelo ga je do rezidencije u Aquarius Beach Club Zrće. Nastupao je s brojnim poznatim izvođačima kao što su Martin Solveig, Martin Solveig, Carnage, Fedde Le Grand, Chuckie, Wiwek, Blasterjaxx, R3hab, Ruby Rose, NERVO, Firebeatz, Kryder, Tom Staar, Glowinthedark, Tom Swoon, Danny Avila…

Josh Somen

Josh je na sceni već 13 godina te se može pohvaliti nastupima u nekim od najboljih klubova u regiji kao što su porečki Byblos, zagrebačka Opera, dubrovački Revelin i ljubljanski Cirkus. Isto tako, ima godine suradnje sa slovenskim hip hop artistima, rezident je Supra Travela, a iza sebe ima i mnogobrojne nastupe u sklopu događaja u organizaciji Forestland ekipe, kao i nastupe na samom festivalu.

Detalje o festivalu i ulaznice potraži niže na linku.

Facebook event