tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
HUMANITARNA AKCIJA: ROBOTI NA FERu
19.12.2018. , Zagreb
event Događaj

HUMANITARNA AKCIJA: ROBOTI NA FERu

17.12.2018.

Advent u Zagrebu bogatiji je za još jednu zaista posebnu ponudu: Građani će u srijedu 19. prosinca u predvorju FER-a moći uživati u kuhanom vinu i čokoladnim kolačima koje će posluživati – roboti!

Ovaj neobičan događaj organiziraju FER-ov Laboratorij za robotiku i inteligentne sustave upravljanja (LARICS) i brend robotics@fer.hr, a sve prihode od donacija primit će Udruga za autizam - Zagreb. Ovim vas putem pozivamo da nam se pridružite u ovoj hvalevrijednoj i inovativnoj akciji te da se pri tome upoznate s budućnošću tehnologije.

Akciji su se do sada odazvali roboti Pepper, Franka i Baxter, a samo bi božićno čudo spriječilo naše NAO robote da se i oni pridruže akciji. Naši vrijedni roboti neće besposličariti: Pepper će primati narudžbe, Franka pripremati jela, a Baxteru je pripala čast posluživanja gostiju.

Dođi otvorenog srca i uma, učini drugima dobro i saznaj iz prve ruke kako roboti funkcioniraju – uživajući pri tome u finom kuhanom vinu i slasticama.

Vidimo se na FERu!

Facebook event