tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
I DORF STIŽE U PRIMOŠTEN!
5. i 6.8.2017. , Primošten
event Događaj

I DORF STIŽE U PRIMOŠTEN!

29.03.2017.

SuperUho i DORF nastavljaju uspješnu suradnju započetu na prošlogodišnjem festivalu. Program DORFa počinje dva dana prije službenog početka SuperUho Festivala (5. i 6. kolovoz) i traje čak pet dana.

Projekcije će biti prikazane u sklopu glavnog programa 11. izdanja DORFa, a između ostalih filmova, moći ćeš pogledati The Man from Mo'Wax, film o Jamesu Lavellu – ključnom akteru bristolske scene koji je zaslužan za nastajnje svjetski poznatog glazbenog pravca trip hop i The Sad & Beautiful World of Sparklehorse, film o Marku Linkousu – frontmenu Sparklehorsea koji je tragično preminuo nakon duge borbe s depresijom i ovisnošću.

Glavni filmski program održat će se na Iskonovoj festivalskoj plaži, zasigurno jednoj od najljepših na ovom dijelu Jadrana, a nakon projekcija filmova na već poznatoj lokaciji na kojoj su smještene pozornice SuperUha, 5.8. i 6.8., zasvirat će pomno odabrani izvođači čija imena stižu ubrzo.

Trenutna cijena festivalskih ulaznica je 250 kuna i vrijedi do 18.6., a do istog će se datuma moći kupiti i kamperske ulaznice po cijeni od 120 kuna, znači komplet koji omogućava posjet svim događanjima u sklopu SuperUho i DORF festivala, te petodnevno kampiranje na prekrasnoj lokaciji u ovom paketu koštaju samo 370 kuna.

Kupi ulaznicu