tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ISKUSTVO KOJE ČINI RAZLIKU: ReversingLabs
27.1.2018. , Zagreb
event Događaj

ISKUSTVO KOJE ČINI RAZLIKU: ReversingLabs

21.02.2018.

Vrijeme je da prestaneš igrati na sigurno, podigneš svoje studiranje na novu razinu i skupiš dovoljno iskustva za uspjeh! Da je proaktivnost tijekom faksa nužna za stjecanje iskustva koje čini razliku, potvrdit će i priča predavača Hrvoja Samardžića i Dade Horvata iz ReversingLabsa.

ReversingLabs osnovan je 2009. godine, a njihova glavna okupacija je borba protiv sljedeće generacije inteligentnih cyber prijetnji. Glavni klijenti koji koriste njihove usluge su firme koje se bave pružanjem sigurnosnih usluga, vladine agencije i komercijalna poduzeća, a danas broje preko 70 radnika u Hrvatskoj, SAD-u i Švicarskoj.

Od ove mlade ekipe saznat ćeš kako je izgledao njihov put do uspjeha, kako im je dodatno educiranje uz faks pomoglo shvatiti s čime se žele baviti u životu i što bi oni voljeli da su znali kada su studirali.

Uz njih, na predavanju će se predstaviti i studenti iz udruge eSTUDENT te projekti na kojima rade: Case Study Comeptition, Elektroboj, Mozgalo, Smartup, Vizionar, Zagreb Summer Academy.

Predavanje će održati 27. siječnja u 15h na fakultetu Organizacije i informatike u Varaždinu.

Facebook event