tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
JASON DERULO I RÓISÍN MURPHY STIŽU NA EXIT!
5.-9.7.2017. , Novi Sad
event Događaj

JASON DERULO I RÓISÍN MURPHY STIŽU NA EXIT!

02.05.2017.

Od 5. do 9. srpnja na Petrovaradinsku tvrđavu stižu najveće svjetske glazbene zvijezde kao što su The Killers, Liam Gallagher, Years & Years, Rag'n'Bone Man, Jake Bugg, Hardwell, a sada se tom opakom popisu mogu dodati Jason Derulo i Róisín Murphy.

Jason Derulo je u svega par godina pomeo pop svijet. Iako ima tek 27 godina uspio je skupiti 11 platinastih singlova prodanih u 50 milijuna primjeraka, 3 milijarde YouTube pregleda i 20 milijuna fanova na društvenim mrežama. Album „Tattoos/Talk Dirty“ i njegove singlove bilo je jednostavno nemoguće izbjeći jer su se puštali apsolutno svugdje.

Róisín Murphy, bilo kao članica Moloka ili kao solo izvođačica, uvijek je rado viđena u našim krajevima. Od 2014. do danas izbacila je čak tri odlično ocijenjena albuma „Mi Senti", „Hairless Toys“ i još uvijek aktualni „Take Her Up To Monto"! Murphy je već davno prerasla samo status „glazbene zvijezde“ i često joj se dodaju epiteti „art-pop kraljice avangarde“ i „modne ikone“.

Kupi ulaznicu