tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
JOHN CLEESE DOLAZI U HRVATSKU
15.6.2018. , Zagreb
event Događaj

JOHN CLEESE DOLAZI U HRVATSKU

23.03.2018.

Po prvi put u Hrvatsku stiže legendarni britanski komičar John Cleese. Od početka karijere kasnih 1960ih pa sve do danas Cleese je ostao jedan od najoriginalnijih i najomiljenijih komičara na svijetu.

Veliki uspjeh doživio je već na samom početku karijere kao suosnivač komičarske skupine Monty Python koja je iznjedrila legendarni show Monty Python's Flying Circus te filmove And Now for Something Completely Different, Monty Python and the Holy Grail, Life of Brian i The Meaning of Life. Van Monty Pythona snimio je uspješne filmove A Fish Called Wanda i Fierce Creatures koje je sam i napisao kao i jednu od najboljih humorisitčnih serija Fawlyt Towers u kojoj tumači neurotičnog vlasnika motela Basila Fawltyja.

U Zagreb stiže 15. lipnja sa live showom „Last Time To See Me Before I Die“ u kojem izvodi svoje klasike i nova djela začinjena dobro poznatim crnim humorom i kako sam navodi ovo je možda posljednja prilika da ga uhvatite dok je još živ :).

Kupi ulaznicu