tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
JOŠ KRATKO TRAJU PRIJAVE ZA 12. ZGRAF
9.-24.1.2017. , Zagreb
event Događaj

JOŠ KRATKO TRAJU PRIJAVE ZA 12. ZGRAF

26.09.2016.

Do 15. listopada traju prijave za 12. Zgraf, međunarodnu manifestaciju grafičkog dizajna i vizualnih komunikacija koja se u Zagrebu održava od 1975. Tema ovogodišnjeg izdanja je sintagma „Društvene reprize“, a partner događanja je Lauba – kuća za ljude i umjetnosti.

Još nepunih mjesec dana traju prijave za izlaganje na Glavnoj izložbi, na Reviji i Temi.

Revija je međunarodna selektirana izložba realiziranih radova s područja grafičkog dizajna i vizualnih komunikacija i na nju mogu biti prijavljeni radovi realizirani od 2012. do zatvaranja natječaja. Kategorije u kojima radovi mogu biti prijavljeni su: vizualni identitet, tiskana sredstva promocije/komunikacije, izdavaštvo, ambalaža, signalistika, oglašavanje, specifični segmenti vizualnih komunikacija – samostalno, dizajn za film ili elektroničke medije.

Tema je međunarodna selektirana problemska izložba na temu “Društvene reprize” i na nju mogu biti prijavljeni radovi realizirani, koncipirani kao idejna rješenja ili nastali posebno za ovu priliku izvedeni u bilo kojem mediju.

Više o natječaju potraži ovdje.