tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
KAKO JE BILO NA BUG FUTURE SHOWU
event Događaj

KAKO JE BILO NA BUG FUTURE SHOWU

30.01.2017.

Svi koji su bili na BUG Future Showu 2017 složit će se kako je bilo odlično. Ključ tome leži u izvrsnim govornicima koji su pokazali kako ljepši, novi i bolji svijet možemo izgraditi samo ako postoji volje.

Prava inspiracija svima bili su učitelji heroji koje je predstavio Toni Milun. Ideje i način predavanja učitelja heroja trebao bi biti uzor svim učiteljima. Upravo ti izvrsni ljudi pokušavaju učenje prilagoditi 21. stoljeću i učiniti usvajanje gradiva interaktivnim i zabavnim od najmlađe dobi. Ono što njihovi učenici imaju je nadasve neprocjenjivo. Pristup nastavnika i učitelja se toliko razlikuje od onog klasičnog školskog iskustva da poželite s njima otputovati u tu posebnu sferu učenja još jednom samo kako bi na trenutak osjetili posebnost učenja koju njihovi učenici imaju.

Jednako tako, svi koji su zainteresirani za budućnost društvenih mreža, te kako je to živjeti kao bloger, slušali su Ellu Dvornik koja je pokušala publici približiti kako posao blogera nije nimalo lagan i kako je to posao koji se živi od trenutka kada se probudite do trenutka kada idete spavati. To je jedinstvena branša koja zahtjeva jako puno ljubavi i iskrenosti, a nadasve vremena te praćenje trendova koji se mijenjaju iz dana u dan.

Upravo zbog ova dva divna panela, kao i mnogih drugih koji su bili jednako zanimljivi i inspirativni, treba zahvaliti prije svega Bugu na edukativnom i zabavnom programu u kojem je zaista svatko mogao pronaći nešto za sebe te pokrovitelju Hrvatskom Telekomu i sponzorima HTC-u, Sony-u, Zagrebačkoj banci, Visokom učilištu Algebri, Spanu i Polycomu koji su podržali ovaj izvrstan događaj kojem se zbog zabavnog i poučnog programa veselimo i dogodine.