tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
KOMUNIKACIJA U BLISKIM ODNOSIMA – TRIBINA
20.9.2016. , Zagreb
event Događaj

KOMUNIKACIJA U BLISKIM ODNOSIMA – TRIBINA

19.09.2016.

Zanimljivo predavanje/tribina pod nazivom „Komunikacija u bliskim odnosima – njena važnost, odrednice i posljedice te mogućnosti i načini poboljšanja“ održat će se 20. rujna (13 h, dvorana D-6) na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

U predavanju će prof. dr. sc. Željka Kamenov, s Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu, iznijeti teorijsku podlogu i empirijske spoznaje o značaju komunikacije u bliskim odnosima, stilovima komunikacije i njihovim posljedicama, činiteljima koji utječu na komunikaciju i ulozi komunikacije u održanju ili pogoršanju odnosa i prekidu veze.

Osim ovog predavanja biti će predstavljen i projekt mag. psych. Tine Krznarić "Razvoj novog modela komunikacije prilikom sukoba u bliskim vezama", a u završnom dijelu stručnog predavanja/tribine, mr. sc. Andreja Kostelić-Martić, psihologinja iz Centra za kognitivno bihevioralnu terapiju u Zagrebu, podijelit će svoja iskustva iz praktičnog rada s parovima.