tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
KONFERENCIJA COMPETITIVENESS DAY
23.3.2017. , Zagreb
event Događaj

KONFERENCIJA COMPETITIVENESS DAY

16.03.2017.

Studentska udruga „Financijski klub“ petu godinu zaredom organizira konferenciju Competitiveness Day. Tema ovogodišnje konferencije je profitabilna i brzorastuća IT industrija, a cilj je analizirati konkurentnost hrvatskog IT sektora, predstaviti aktualne trendove i procijeniti daljnji razvoj u ovoj industrijskoj grani.

Na početku konferencije ekonomski stručnjaci će na temelju pokazatelja detaljnije upoznati studente sa stanjem u promatranoj industriji, konkurentnosti hrvatskog i svjetskog IT sektora, njegovog utjecaja na ostale sektore i makroekonomske veličine. Kroz panel raspravu ,,Od startup-a do uspješnih hrvatskih poduzeća'' biti će govora o počecima, usponima i padovima nekoliko najpoznatijih hrvatskih IT poduzeća.

U samoj završnici konferencije, predstavit će se hrvatska poduzeća koja svojim inovativnim rješenjima olakšavaju učenje i istodobno pomiču granice u IT industriji.

Konferencija se održava 23. ožujka od 14 sati na EFZGu.

Facebook event