tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
KONFERENCIJA LADIES OF NEW BUSINESS
3.3.2017. , Zagreb
event Događaj

KONFERENCIJA LADIES OF NEW BUSINESS

24.02.2017.

U petak, 3. ožujka, u prostoru HUB385 održat će se treća po redu konferencija Ladies of New Business.

Kao i prethodne dvije konferencije i ova nastavlja sa zanimljivim i aktualnim temama. Pošto je tehnološki sektor još uvijek više usmjeren prema muškarcima brojne važne sudionice i sudionici iz te industrije pokušat će dati odgovore na pitanja: Kako to promijeniti i privući više žena u industriju? Kakva su iskustva developerica (ali i developera)? Kako i zašto u korporativnom okruženju zadržati poduzetnički duh? Kako sa svime time uskladiti majčinstvo?

Neke od sudionica koje će govoriti o ovim temama su: Ivana Galić (Nova TV), Ana Spasojević (Nanobit), Anita Cvetić Oreščanin (Poslovna inteligencija), Tanja Bulbuk (Infinum), Ivana Nižetić Kosović (FER), Edita Kustura (Combis), Maja Cvijanović (Ericsson), Jelena Žižić (Ericsson)…

U zanimljivom panelu o usklađivanju roditeljstva i karijere govorit će „digitalni roditelji“: Eduard Camaj i Nevena Erak Camaj (EratoExpert) te Aleksandra Đermanović (Mediacor) i Luka Kladarić (Noom), Antonijoa Bilić Arar (BlaBlaCar) i Ivan Arar (Nanobit).

U sklopu konferencije održava se i program mentoriranja Digitalni karanfil putem kojeg se povezuju djevojke s mentoricama i mentorima iz ICT i digitalnog sektora, što je vrijedna prilika za učenje od starijih kolega.

Konferencija se održava u organizaciji Netokracije s Vipnetom i Zagrebačkom bankom kao glavnim partnerima.

Detaljnije o konferenciji