tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
KOPAČKA SOLIDARNOSTI 2018.
21. i 22.4.2018. , Zagreb
event Događaj

KOPAČKA SOLIDARNOSTI 2018.

14.04.2018.

Vikend je kao stvoren za nogomet! Zato se ekipa eSTUDENTA i ove godine potrudila izmamiti te iz kuće u ove proljetne dane i potaknuti te da učiniš dobro djelo usput se ludo zabavljajući. eSTUDENT ponovno organizira već svima poznati humanitarni malonogometni turnir - Kopačku solidarnosti.

Ove godine Kopačka se održava već po osmi put. Glavni cilj i motivacija je ostala ista, a to je povezati studente i poduzeća kako bi ih se na zanimljiv i rekreativan način potaknulo da sudjeluju u humanitarnoj akciji. Zajednički je odlučeno da će ovogodišnja prikupljena novčana sredstva biti donirana udruzi Crveni nosovi i Centru za odgoj i obrazovanje u Dubravi, čija je osnovna djelatnost školovanje i rehabilitacija djece i mladeži s motoričkim poremećajima i kroničnim bolestima.

Postoji mnogo načina kako uljepšati nekome stvarnost i u tome možemo sudjelovati SVI! Učinimo ovaj vikend nezaboravnim: dođite, navijajte i podržite vatrene igrače i igračice. Okupilo se više od desetak timova, koji će se suočiti na terenu i pokazati svoja nogometna znanja i vještine. Kao i inače, svoje snage odmjerit će studentske udruge te odvažni zaposlenici iz raznih poduzeća. Osim muških, ove godine sudjeluje više ženskih timova nego prošlih godina!

U subotu događaj počinje u 9h i traje cijeli dan do 17:30h, a u nedjelju ponovno od 9h do otprilike 12:40h, s planiranim pauzama.

Rezerviraj si to vrijeme za vrhunski doživljaj, navijanje i smijeh - jer ipak je vikend kao stvoren za nogomet!

Vidimo se 21. i 22. travnja u Boćarskom domu u 9 sati.

Facebook event