tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
KREATIVNI GLAZBENI KOLEKTIV: BRUTO GETO I SPLEEN G
29.3.2018. , Zagreb
event Događaj

KREATIVNI GLAZBENI KOLEKTIV: BRUTO GETO I SPLEEN G

27.03.2018.

Treće ovogodišnje izdanje programa Kreativni glazbeni kolektiv ugostit će u četvrtak u Saxu zagrebačke bendove Bruto Geto i Spleen G.

Bruto Geto je bend iz Zagreba, a čine ga „četvorica rakuna bez ijednog albuma“. Postoje nešto više od pola godine, a već ih je do sad publika dobro prihvatila. Za kvalitetan opis benda poslužit će i komentari koje su o njima dali glazbeni portali, ali i publika:

„Zanimljiv spoj žestokog rocka i repanja“, „najbolji new – entry bend regije u 2018.“

„Kawasaki 3P next generation u duhovitom rock and roll razbijanju“, „hrvatski Rage Against The Machine“. Sami članovi Bruto Geta su pomalo nesretni takvim ishodom jer im je ipak najveća želja svirati sentiše. Svoj prvi koncert odradili su kao podrška Kandžiji i Golim ženama, a od tad su nastupali na nekolicini festivala šireći pozitivne misli.

Spleen G je četveročlani zagrebački bend koji je u svoje dvije godine postojanja naredao preko 50 koncerata među kojima kao najmilije i najznačajnije izdvajaju nastup na main stageu INmusica i koncert sa živućom legendom Rambom Amadeusom. Taj bend mlad godinama, ali već star i iskusan na pozornici svira velik broj muzičkih stilova: od rocka, jazza, funka, hip hopa - a u toj šarolikoj paleti stilova ćete sigurno naći nešto što vama ili vašim bližnjima odgovara ili pak smeta.

Njihov album prvijenac ,"Aquarium Giraffe", izašao je u listopadu 2017., a uz pjesme s albuma, band će izvoditi nove materijale koji su nastali u međuvremenu.

Facebook event