tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
KUZMA & SHAKA ZULU – PROSLAVA 25 GODINA KARIJERE
29.9.2019. , Zagreb
event Događaj

KUZMA & SHAKA ZULU – PROSLAVA 25 GODINA KARIJERE

02.09.2018.

Kuzma & Shaka Zulu, kultni splitski dvojac, proslavit će 29. rujna u Tvornici kulture 25 godina karijere.

Kuzma & Shaka Zulu eksplodirali su na domaćoj sceni 1993. singlovima „Jedna mala Iva" i „Party (Ruke Gore)“. „Jedna mala Iva" je u svega nekoliko dana postala veliki radijski hit u Dalmaciji, a „Party" i u cijeloj Hrvatskoj. Sljedeće godine objavljuju debi album „Prva liga” koji je kroz službene i piratske kanale prodan u više od 50.000 primjeraka, a sa svevremenskim hitovima „U mojoj ulici (ne prodaje se trava)”, „Vozimo se, vozimo“, „Puknuta ekipa" i „Prva liga" grupa brzo stječe ogromnu, do danas izuzetno vjernu fan bazu.

Poslije drugog album „Lito ide mala” s kojeg su skinuti singlovi „Lito ide mala", „Zaspala na suncu” i „Majstori sa mora” bend radi pauzu do 2003. kada izlazi izdanje „Idemo na more”, a grupa radi još jednu autorsku pauzu. Album „Di ćemo večeras” objavljen je 2010., a nakon njega su uslijedili zapaženi singlovi „Retardi sa fejsa” i „Naloži do kraja empe3”. Upravo proteklih nekoliko sezona bend je koncertno aktivniji nastupima po cijeloj Hrvatskoj. U Tvornicu kulture vraćaju se nakon gotovo dvije godine kako bi obilježili 25. obljetnicu uspješne karijere.

Ulaznice u pretprodaji iznose 45 kuna, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 65 kuna.