tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
LEONARDO DICAPRIO SPAŠAVA ZEMLJU
event Događaj

LEONARDO DICAPRIO SPAŠAVA ZEMLJU

19.10.2016.

Vaš urednik je itekako ekološko osvješten još od malih nogu, a jedan od mnogobrojnih razloga za to je i animirani film sa super junakom koji se bori protiv onečišćenja Zemlje zvanim Captain Planet.

Ovaj animirani film originalno se prikazivao od 1990. do 1992. i u njemu je 6 tinejdžera bilo u posjedu 6 magičnih prstenova zemlje, vjetra, srca, vatre i vode koje kad bi ih spojili prizvali bi Captain Planeta koji bi onda porazio zlikovce koji sjeku šume ili onečiščuju more.

Ako je vjerovati glasinama iz Hollywooda vrlo aktivni eko borac i svjetski poznati glumac Leonardo DiCaprio sprema adaptaciju ovog djela u obliku dugometražnog filma. Nadamo se da će projekt zaživjeti je je originalni animirani film uistinu bio odličan način kako klincima ukazati na važnost očuvanja okoliša.

Dok ovaj projekt ne krene u produkciju možete pogledati DiCapriov ekološki dokumentarac „Before The Flood“ koji je snimio u suradnji s National Geographicom uz odličan soundtrack Trent Reznora i Atticus Rossa, Mogwai i Gustava Santaolalla.