tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
LJETNO KINO ZA KRAJ LJETA U VINTAGEU
13.10.2018. , Zagreb
event Događaj

LJETNO KINO ZA KRAJ LJETA U VINTAGEU

03.10.2018.

Ljetno Kino započinje svoju 10. klupsku sezonu u Vintageu u subotu 13. listopada i u to ime pozivaju škvadru na čagicu.

Ukulele, klarinet, bubanj, klavir... i višeglasno pjevanje daju originalni zvuk bendu i njihovim obradama poznatih pjesama koje tjeraju na ples. Max Juričić (ex Film, Azra, Vještice, Šo!Mazgoon…) vraća se sa svojim Ljetnim Kinom u Savsku 160. Kada dođe jesen, mi pobjegnemo na Ljetno Kino!

Ljetno kino od 2009. ne miruje. Krenulo je s Brača, a nastavilo se na urnebesnim zabavama po jadranskim otocima, na otvaranju filmskog festivala u Cannesu te na velikim glazbenim festivalima INmusic i Exit i svako toliko redoviti su gosti u VIBu.

Bend koji neodoljivo podsjeća na toplinu i ugodu, zove na ples i baca osmijehe na lica - Ljetno kino, nastupit će u Vintage Industrialu u subotu, 13. listopada, a prije i nakon koncerta vrti se DJ selekcija... i tako sve do 5 ujutro.

Ulaz na koncert Ljetnog kina u Vintage Industrialu je besplatan do 22 sata. Nakon 22 sata, cijena ulaznice će iznositi 10 kuna za studente, dok će ostali morati izdvojiti 20 kuna.

Facebook event