tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
LOV NA POKÉMONE ISPRED ZABE NA TRGU!
29.7.2016. 10-12h , Zagreb
event Događaj

LOV NA POKÉMONE ISPRED ZABE NA TRGU!

28.07.2016.

Prije koji tjedan kad smo pisali o ludnici zvanoj Pokémon Go! igra još nije niti bila službeno objavljena u Hrvatskoj, a igrači su ipak zaobišli sustav i bacili se u lov. Od onda igra je i službeno dostupna u Hrvatskoj, a treneri su već dosegli visoke levele. Teško je ne primijetiti igrače kako po cijelom gradu love Pokémone, a oni željni rijetkih Pokémona nerijetko potegnu i do nedostupnijih lokacija samo kako bi ih uhvatili sve.

Za sve koji se ipak više drže gradskih ulica imamo odličnu vijest! U petak 29. srpnja između 10 i 12 sati, na Pokestopu u poslovnici Zagrebačke banke na Trgu bana Jelačića u Zagrebu biti će privučeno mnogo Pokémona koje ćeš moći uhvatiti.

Osim Pokémona  u petak možeš uhvatiti i vrijedene nagrade. Napravi FB check in s fotkom Pokémona uhvaćenog u poslovnici Zagrebačke banke, zatim ispuni prijavnicu u poslovnici, a Zagrebačka banka će 10 najbržih i 5 najkreativnijih nagraditi cool gadgetima!