tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
LUFTANJE – „TAKSIST“ I DJ TOMO RICOV
4. i 5.8.2018. , Zagreb
event Događaj

LUFTANJE – „TAKSIST“ I DJ TOMO RICOV

31.07.2018.

Hlad maksimirske šume i dalje je najbolji spas od vrućina u Zagrebu ovog ljeta. A kad se tome doda i odličan glazbeno – filmski program vikend u Maksimiru zvuči odlično!

Ove subote od 19 sati program kreće s New York funk, soul & disco setom DJ Tome Ricova koji će te uz osvježavajuća pića savršeno pripremiti za film koji kreće u 21 sat.

U nizu do sad prikazanih hitova stiže još jedan bezvremenski uradak „Taxi Driver“. Režija Martin Scorsese, scenarij Paul Schrader, glumačka postava Robert De Niro, Jodie Foster, Cybill Shepherd, Harvey Keitel, Peter Boyle, Albert Brooks i Leonard Harris, četiri nominacije za Oscara i Palme d'Or u Cannesu 1976. Prema mnogima jedan od najbolji filmova svih vremena kojeg smo pogledali stotinu puta i tu nećemo stati.

Nedjelja je rezervirana za još jedan film Martina Scorseseja „Casino“. Radi se o osmom filmu kojeg je snimio s Robertom De Nirom uz kojeg se pojavljuju Sharon Stone i Joe Pesci. Stone je za sovju ulogu osvojila nagradu Golden Globe za najbolju glumicu i bila nominirana za Oscara u istoj kategoriji.

Facebook event