tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
MIKE WATT PONOVO U ZAGREBU
19.10.2016. , Zagreb
event Događaj

MIKE WATT PONOVO U ZAGREBU

19.10.2016.

Kalifornijski grad San Pedro, iz kojeg dolazi Mike Watt, poznat je po velikoj hrvatskoj imigrantskoj zajednici. Ne znamo je li to razloga zašto nam se Watt često vraća u Zagreb, ali na kraju krajeva to nije toliko niti bitno. Bitno je da ova indie legenda gotovo na svakoj turneji stigne u naš grad i pokaže nam zašto je još uvijek jedan od najzanimljivijih basista svijeta.

Bilo da se radi o velikim pozornicama sa The Stooges ili klubovima sa svojim solo projektima koncerti Watta uvijek su prava poslastica. Ovaj put nam stiže s projektom „Il Sogno Del Marinaio“. Prošli koncert Watta u Močvari, s The Missingmen, bio je stilski više podudaran s kultnim The Minutemen, dok će na današnjem koncertu na svoje više doći fanovi fIREHOSEa.

Koncert otvaraju Savak, svojevrsna indie super-grupa s članovima Obits, Ted Leo and the Pharmacists, Enon, Girls Against Boys...

Osim koncerta Močvara počinje i s novim programom razgovora s glazbenicima „Močvarina ćakula“ upravo večeras s Mike Wattom pa ako imaš kakvo pitanje za njega budi tamo u 20:30.

Ulaznice su još danas 60 kn, a večeras na blagajni kluba 75 kn.