tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
MODNI FILMSKI FESTIVAL U ZAGREBU
15.-16.9.2017. , Zagreb
event Događaj

MODNI FILMSKI FESTIVAL U ZAGREBU

12.09.2017.

Kino Tuškanac 15. i 16. rujna rezervirano je za novo izdanje Elle Film Festivala.

Festival donosi najbolje dokumentarce posvećene modi, a fascinantnih priča iz tog svijeta sigurno ne nedostaje. Na programu festivala tako će se naći:

Fashion Scandals

Ispadi, skandali, svađe sastavni su dio modnog svijeta. U industriji gdje se vrti velika količina novca strasti brzo zakuhaju, a ekspresivne osobnosti modnih djelatnika nerijetko ih dovedu u neugodne situacije. Loïc Prigent skupio je najupečatljivije modne trenutke u ovaj zabavan dokumentarac.

Mapplethorpe: Look At The Pictures

Film o fotografu Robertu Mapplethorpu koji je šokirao svijet svojom pornografskom estetikom, a njegov uspjeh povezuje se i s usponom njujorške gay scene.

Annie Leibovitz: Life Through a Lens

Rijetko da postoji koja poznata osoba na svijetu koju nije fotografirala Annie Leibovitz. Broj modnih naslovnica koje je snimila je neizbrojiv, a priče iza scene pravi su mamac za smrtnike koji se žele približiti svijetu modnih i filmskih zvijezda.

Regarding Susan Sontag

Jedna od najfascinantnijih žena 20. stoljeća, Susan Sontag, uzor je mnogim ženama, ali i muškarcima, zbog sve beskompromisne iskrenosti i njezinog utjecaja na suvremenu kulturu.

Raspored projekcija:

Petak 15. rujna
18:00h – Fashion Scandals
20:00h – Mapplethorpe: Look at the Pictures

Subota 16. rujna
18:30h – Annie Leibovitz: Life Through a Lens
20:30h – Regarding Susan Sontag

Ulaz na sve projekcije je besplatan.

Facebook event