tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
MONSTER MAGNET PO PRVI PUT U HRVATSKOJ
7.2.2018. , Zagreb
event Događaj

MONSTER MAGNET PO PRVI PUT U HRVATSKOJ

15.10.2018.

Ravno iz New Jerseya u Tvornicu kulture 7. veljače stiže kultna rock mašina Monster Magnet.

Predvođeni neuništivim Daveom Wyndorfom Monster Magnet su osnovani sad već davne 1989. godine. Prvo desetljeće polako su gradili karijeru bez većih uspjeha, da bi 1998. pogodili jack pot megasellerom „Powertrip“ s kojeg su skinuti veliki singlovi „Space Lord“, „Powertrip“, „Temple Of Your Dreams“ i „See You In Hell“. Tih godina bend je tourirao i s uglednim imenima kao što su Aerosmith, Metallica, Rob Zombie i Marilyn Manson te zaredao još dva uspješna izdanja,“God Says No“ i „Monolithic Baby!“. Puno njihove glazbe baš iz tog razdoblja plasirano je u brojnim serijama (ponajviše u „Sinovima anarhije“), filmovima, videoigrama, pa čak i profi wrestlingu.

Krajem ožujka Monster Magnet su objavili deseti studijski album, nazvan „Mindfucker“, u sklopu čije europske turneje će nastupiti i u zagrebačkoj Tvornici kulture 7. veljače. Na pozornici kluba u Šubićevoj pridružit će im se Britanci „Puppy“ koji su u siječnju objavili debi album „The Goat“.

Ulaznice su u prodaji od utorka, 9. listopada. Do 11. studenog cijena će im iznositi 100 kuna, do 6. veljače 120 kuna te 150 kuna na sam dan koncerta. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), na svim prodajnim mjestima Eventima i online.

Kupi ulaznicu