tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
MOTIVS! ZA DVA DANA U TVORNICI
15.2.2017. , Zagreb
event Događaj

MOTIVS! ZA DVA DANA U TVORNICI

13.02.2017.

Fantastična live mašina, švedski swing hip-hop bend Movits!, premijerno dolazi u zagrebačku Tvornicu kulture u srijedu 15. veljače 2017.

Mediji ih nazivaju megatalentiranim hip-hop swing jazz bendom, a veliko ime na domaćem terenu i švedsko glazbeno čudo, sigurno osvaja svijet. U prilog tome ide i činjenica da europska turneja, u sklopu koje dolaze u Hrvatsku, samo u veljači broji petnaest nastupa u Njemačkoj, Nizozemskoj, Švicarskoj, Austriji, Slovačkoj i Češkoj.

Uz sjajan prvijenac koji ih je lansirao na prva mjesta u Švedskoj, nastup na američkoj televiziji koji im je otvorio nova vrata, Movits! dostavljaju svoju zaraznu energiju u sve dijelove svijeta i s mješavinom jazza, swinga i hip-hopa brišu jezične barijere. Movits! publiku tjera na skakanje i ples pred pozornicom sa svojom kreativnom mješavinom žanrova, te čine da pjevate na glas pjesme koje ne razumijete.

Ulaznice u pretprodaji koštaju 35 kuna.

Facebook event