tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
MOTOVUN FILM FESTIVAL
26.-30.7.2016. , Motovun
event Događaj

MOTOVUN FILM FESTIVAL

20.07.2016.

U poplavi filmskih festivala diljem Lijepe naše rijetki su zadražli neki posebni čar i postali punokrvni kulturni događaj, a ne samo još jedan od festivala u nizu. Motovun Film Festival zasigurno ima ono nešto. Od 26. do 30. srpnja održat će se 19. izdanje festivala koje i ovaj put donosi odličnu selekciju filmova u svim kategorijama.

Program je toliko bogati da se niti ne usudimo krenuti nabrajti sve kategorije i filmove koji će biti prikazani već cjelokupni raspored možeš potražiti ovdje.

Ono što hoćemo istaknuti jest Kampus Motovun, program koji okuplja studente iz raznih europskih zemalja i daje im prostor za razmjenu informacija i iskustava, priliku da predstave svoje škole, razgovaraju o temama koje nisu zastupljene u programima njihovog obrazovanja i u konačnici kući ponesu nove ideje, znanja, iskustva i kontakte.

Svi koji su ikad bili na Motovunu znaju da zabava ne prestaje s krajem projekcija nego traje dok god imaš snage. Za glazbeni program ove godine zaduženi su Edo Maajka, Kawasaki 3P, Jonathan, Kalascima i Nipplepeople & Filip Motovunski.

Sve dodatne detalje o festivalu potraži ovdje.

Foto: Nina Đurđević